Bewertungen von Wings Sushi Rijssen

Neue Beurteilungen

5.0
Erik Vriezenveen
20 MĂ€rz 2023

Als altijd, heel erg goed. Klantvriendelijk en enthousiast personeel.

Yvonne Smit
20 MĂ€rz 2023

Heerlijk zoals altijd.

Ellemijn
18 MĂ€rz 2023
C
18 MĂ€rz 2023
Marit
18 MĂ€rz 2023

Ik had de poke bento met tonijn en sriracha mayonnaise en een nieuwe saus die ik mocht uitproberen! De nieuwe saus was echt heerlijk, vooral in combinatie met de Gyoza kip. Daarnaast kreeg ik nog sushi met zalm en roomkaas mee om te proberen. Om heel eerlijk te zijn vond ik deze voor mijzelf te vlak van smaak. Ik denk dat als het met gerookte zalm was geweest dat ik het dan lekkerder had gevonden. De poke bento was echt 10/10!

Karlijn Nijveld
17 MĂ€rz 2023

Top sushi! Nieuwe sushirol om te proberen echt een aanrader👏

Marie
17 MĂ€rz 2023

Altijd vers en top kwaliteit

Marien
17 MĂ€rz 2023

Super voor elkaar!

Frank van Antwerpen
12 MĂ€rz 2023

Zeer goede service. Er was geen krab meer en de kok heeft 4 extra sushi gemaakt met garnalen.

Linda Vreeman
11 MĂ€rz 2023

Het was zoals altijd weer erg lekker! Kwaliteit goed en vers !! Ook de nieuwe sushi met roomkaas was erg lekker !

John
11 MĂ€rz 2023

Super service

Jolanda
11 MĂ€rz 2023

Het was super lekker.

Annelies Kreijkes
9 MĂ€rz 2023

Heerlijk ook de nieuwe rol met zalm 


Andra van Meggelen
6 MĂ€rz 2023
Arjen
5 MĂ€rz 2023

Daar ben ik weer. Echt geen twijfel, als wie dan ook sushi niet kent, hier ben je op het juiste adres. Voor de liefhebbers, verslaafden, levensgenieters, bestellen en genieten, want echt....De kwaliteit is fantastisch en ook de vriendelijkheid en spontane begroeting bij binnenkomst maakt jou dag compleet.

A.p.
4 MĂ€rz 2023

Misschien de verkeerde box besteld , maar ik vond de sushi tegen vallen .

Willeke
3 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi, met veel enthousiasme bereid. Kreeg een telefoontje dat de mangosaus op was en welk alternatief dan het beste zou zijn. Plezier om hier af te halen.

Michaël
26 Februar 2023

Alles was heerlijk

Jeannette
26 Februar 2023

Heerlijk! Alles smaakte goed

Mark
25 Februar 2023

Altijd goed!

Geert Visker
24 Februar 2023

Super verse fantastisch gemaakte gerechten. Uitstekende kwaliteit. Wij vinden dit de beste sushi van Nederland!

Rietman
24 Februar 2023

Lekkere sushi gehad vanavond! 1 van de bestelde sushi was niet aanwezig maar er werd een heerlijk alternatief aangeboden. We gaan zeker vaker bestellen.

Arjen
22 Februar 2023

Weer fantastisch genoten. Ondanks dat het zondag was en erg druk, géén wachttijd en de kwaliteit zoals altijd subliem. Ik heb nu al twee maal de handroll besteld. Kan alleen maar melden, laat jezelf verrassen door de smaken ,uitstraling en kwaliteit. Een groot feest voor alle zintuigen. Ga zo door en wederom...tot snel.

René
18 Februar 2023

Heerlijke sushi van erg goede en verse kwaliteit! We zijn afgegaan op basis van de goede recensies
 en ja dat maak Wings Sushi wel degelijk waar! Ga zo door 👍

Stefan
15 Februar 2023

De laatste keer viel een beetje tegen (ruim een jaar geleden), dus hadden we een tijdje niets bij Wings gehaald. Nu toch maar weer eens geprobeerd en het was weer als vanouds; super lekker! Enige minpuntje was het zeewier, die leek iets minder vers (het bleef een beetje een elastische sliert i.p.v. makkelijk doorheen te bijten). Al met al was het gewoon top!

Kim Muller
14 Februar 2023

Net als altijd, super lekker!!

Fernand
29 Januar 2023

Zoals altijd uitzonderlijk lekker👌

Jan
28 Januar 2023

HEERLIJK en ziet er mooi uit

Arjen
27 Januar 2023

Eerste keer dat ik bij Wings Sushi Rijssen heb besteld en gezien de positieve recensies dacht ik ...neem de gok... Wat fantastisch, kwaliteit, bezorging slechts 10 minuten naast het aangegeven tijdstip. Maki heerlijk van smaak, overduidelijk vers en met liefde gemaakt. Had om xtra sojasaus gevraagd, ging helaas iets fout maar de vriendelijke bezorging heeft dat meteen fantastisch opgelost. Minpuntje.......bezorgen alleen in het weekend đŸ€ŁđŸ„ąđŸŁ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bertine
26 Januar 2023
Rolf
21 Januar 2023

Heerlijk!! goed verzorgd- goede service-aan de prijs maar het is het waard!

Rob
20 Januar 2023

Zoals altijd top

HARRY van Brussel
15 Januar 2023

Weer super vers en heel lekker.

Monique
14 Januar 2023

Deze mee was het iets minder. De sushi viel uit elkaar bij het oppakken. Boontjes waren erg hard en niet zout. Jammer want normaal is het erg goed

Antwort von Wings Sushi

Dankjewel voor uw reactie. Wij hebben een nieuwe chef onder onze vleugel genomen. In combinatie met drukte hebben wij de chef niet goed kunnen superviseren, waardoor u niet de sushi ervaring hebt kunnen beleven wat u van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.. Wij willen het graag goedmaken en nemen contact met u op! Met vriendelijke groeten, Jimmy

Jan Schuurman
14 Januar 2023

Het was weer perfect.

RBK
13 Januar 2023

Heerlijke verse sushi, met zorg gemaakt. Dat zie je en proef je.

Johan
6 Januar 2023

Beste sushi van Rijssen 👍

L.P. Lammertink
6 Januar 2023

Vond het eerder lekkerder. De tonijn saahimi was ‘vissig’

Antwort von Wings Sushi

Dankjewel voor uw reactie. Onze oprechte excuses voor de kwaliteit van de sashimi. Dat bent u niet van ons gewend. Wij hebben momenteel contact met de leverancier en komen hier op terug. Met vriendelijke groeten, Jimmy

Jh
2 Januar 2023

Was heerlijk!!!đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ

Marjan
31 Dezember 2022

Heerlijke verse sushi

Marjolein Moes
31 Dezember 2022

Het was weer super lekker, echt genieten!

Olga
31 Dezember 2022

Sushi was heerlijk!!

E.
30 Dezember 2022

Het was heerlijk!!

Anita Kamp
26 Dezember 2022
Rob, Monique Loire
26 Dezember 2022

Heerlijk, zoals gewoonlijk genieten van goede sushi

Rosanns
26 Dezember 2022

Heerlijke sushi. Klein foutje van de vorige keer meer dan gecompenseerd, dus ook echt fantastische service!

Michelle
25 Dezember 2022

Heerlijk sushi Bedankt

Te Bogt
25 Dezember 2022

Super lekker zoals altijd. Top kwaliteit. De beste 👍

Jan
25 Dezember 2022
Linda Vreeman
22 Dezember 2022

Altijd lekker en goed en vriendelijke mensen!

José
11 Dezember 2022

Altijd supervers en lekker! Rijden er graag voor naar RijssenđŸ˜ŠđŸŁđŸ€

Botting
11 Dezember 2022

Zou fijn zijn als er iets gezegd wordt het ook na gekomen wordt! Ik was niet moeilijk dat het een half uur langer duurde voor mijn eten kwam werd netjes gebeld dat het langer duurde maar dat hij het goed zou maken maar helaas alleen ontvangen wat ik besteld had!

Antwort von Wings Sushi

Goede morgen. Wij hadden indd gebeld dat 30 min uitloop kon zijn. Om 18:03 was ik bij uw deur en was maar 3 min later dan aangegeven tijd! Bewijs kan ik via mail naar u sturen dat ik 18:03 bij u telefonische belde bij de deur. Maar indd de gene die u belde had iets beloofd en was het niet nagekomen. Onze excusses hier voor. Mvg Andy

J. Bakhuis
11 Dezember 2022

Sushi was heerlijk. Bestelling plaatsen ging makkelijk en stond klaar op afgesproken tijd. Kom zeker nog eens terug

Geert
10 Dezember 2022
Marie
9 Dezember 2022

Heel goede kwaliteit.

fam. Rudde
6 Dezember 2022

De sushi werd echt super op tijd bezorgd en er was zelfs een superverrassing voor onze jarige zoon geregeld. We hebben genoten van alles. Bedankt voor jullie geweldige service

JGB
6 Dezember 2022
Stephanie Weitering
5 Dezember 2022
Westerbeek
4 Dezember 2022

Zoals gewoonlijk erg lekker.

W.S
26 November 2022

Heerlijke sushi & erg vriendelijke bediening

Kreijkes
25 November 2022
C
21 November 2022
Eva
6 November 2022

Heel goed, erg genoten

Theo
5 November 2022
Nicole
23 Oktober 2022

Iedere keer weer overheerlijke, verse sushi! Kwalitatief hele goede sushi.

Roos
23 Oktober 2022
Yvonne Smit
17 Oktober 2022

Zoals altijd verrukkelijk!

Geert Visker
16 Oktober 2022

Vers en overheerlijk!!!

Jeroen
13 Oktober 2022

Was weer erg lekker 👍

Irene
13 Oktober 2022

Heel lekker eten! En royaal gevulde stukken sushi naar mijn mening. Ik was vooral heel blij met de grote stukken paling (mijn favoriet). Vriendelijk geholpen in de zaak ook. Jammer dat we hier niet in de buurt wonen, anders kwamen we hier gegarandeerd vaker terug.

Nick
10 Oktober 2022

Top kwaliteit en goede service!

Esther
9 Oktober 2022

Was weer heerlijk, zoals altijd!

Floor Baartman
8 Oktober 2022

Erg aardige jongen, erg spontaan en aardig naar klanten!

Rob roelofs
7 Oktober 2022

Het eten is altijd perfect .

Petra Schipper
7 Oktober 2022

Heerlijke sushi , prima service!! Keurig!!

Roos
1 Oktober 2022

Heerlijke sushi, geregeld leuke kortingsacties. We zijn enorm blij met Wings sushi!

Harmsen
28 September 2022

Was lekker. Denk dat we hier vaker gaan bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Betto & Anouk
26 September 2022

Zeer goede kwaliteit sushi! Het heeft super erg gesmaakt en daarnaast was de medewerker ook zeer vriendelijk.

M. Lindenberg
25 September 2022

Zoals iedere keer, ook nu weer heerlijk gegeten!

Lammertink
23 September 2022
Wim Ruedisueli
22 September 2022

👍👍

Marjanne
18 September 2022

Heerlijk qua smaak, goed vers

Bert kamphuis
13 September 2022
Jolanda
10 September 2022

Onwijs lekker!! We hebben weer genoten!

Noa
5 September 2022

Erg goede kwaliteit en aardig personeel! Mijn favoriete sushi plek in Rijssen.

Wilma
1 September 2022

Bezorging was precies op tijd en het smaakte weer heerlijk, super!

Marissa Voortman
28 August 2022

Heerlijk, zoals altijd!!

Jan Schuurman
28 August 2022

Ik kan heel kort zijn: “GEWELDIG”

Ago
27 August 2022

Kwaliteit altijd een 10

Hans van der Stouw
21 August 2022

Heerlijke authentieke sushi van perfecte kwaliteit. Ga zo door!

Ernst-Jan
20 August 2022

Altijd overheerlijke sushi....

Rietberg
19 August 2022

De sushi smaakte weer helemaal super zoals altijd!

Peter
19 August 2022

Top. Heerlijk gegeten. Gemakkelijk te bestellen. 👍

Mirjam
18 August 2022

Vaak besteld en altijd Lekkere sushi!

Linda Vreeman
14 August 2022

Zeer vriendelijke mensen, kwaliteit uitstekend!

Marja Miskotte
14 August 2022

Het was wederom heerlijk!

Anoniem
14 August 2022

Weer heerlijke sushi en deze keer ook fijne korting.

Janine Nijland-ten Brinke
7 August 2022

Heerlijk gegeten

A.J. Mantel
7 August 2022
Gj
6 August 2022

Was erg lekker

Jan
30 Juli 2022
Rob, Monique & Lieke
28 Juli 2022

Het was weer heerlijk. Graag de Yakitiri roll in het assortiment houden

Anne
25 Juli 2022
Ronald
22 Juli 2022

Erg lekker en top verhouding tussen rijst en inhoud

Renate
22 Juli 2022
Mar
17 Juli 2022

Was heerlijk 👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gezinus Dangremond
16 Juli 2022

Was weer geweldig lekker

Natasja
15 Juli 2022

Heerlijk 😍

Groteboer
14 Juli 2022

Al jaren ben ik klaar bij jullie en tot nu toe altijd tevreden. Ik had al een tijdje geen sushi meer besteld, maar dit keer viel het erg tegen. In de sushi met paling zaten harde stukje met graten, de vis zelf was taai en rubberachtig. Ook de rijst van alle sushi was niet op smaak. (Mis de smaak de rijstazijn). Hopelijk een volgende keer beter!

Antwort von Wings Sushi

Afgelopen week al enkele opmerkingen over de unagi. We hebben contact opgenomen met ons leverancier met deze klacht. De huid van de paling is indd een probleem. Ons leverancier zal hier op terug komen.

De Bruin
10 Juli 2022

De sushi met vermoedelijk Paling bevatte heel hard, niet eetbaar vel. Verder weer overheerlijk en goede kwaliteit.

Antwort von Wings Sushi

Afgelopen week al enkele opmerkingen over de unagi. We hebben contact opgenomen met ons leverancier met deze klacht. De huid van de paling is indd een probleem. Ons leverancier zal hier op terug komen.

Koerhuis
10 Juli 2022
Marjan
9 Juli 2022

Zoals gewoonlijk weer super verse en lekkere sushi

Jet
5 Juli 2022

- heerlijk eten - prettige bediening - soepel bij wijzigen besteltijd

J.Paalman
4 Juli 2022

Supervers en lekker ! Altijd goede service

Marije Welgraven
3 Juli 2022

Wij hadden een gemengde box en er zal een halve rol met paling in. Die was echt niet te eten. Dik vel, taai en geen “vlees”, die vier stukjes hebben we niet opgegeten. De rest was prima.

Antwort von Wings Sushi

Afgelopen week al enkele opmerkingen over de unagi. We hebben contact opgenomen met ons leverancier met deze klacht. De huid van de paling is indd een probleem. Ons leverancier zal hier op terug komen.

HA
3 Juli 2022

Prima sushi. Zeer vriendelijk.

Esmee
3 Juli 2022

Genoten!

Jan Paalman
26 Juni 2022

Altijd super lekker

Jeanette
25 Juni 2022

Het was de 1e keer, maar o wat was het lekker. Een schaal met lekker en verschillende soorten sushi.. whings shusi.. jullie hebben er een klant bij.. het was fantastisch!

Sanne
20 Juni 2022

Ze waren iets te laat met de bestelling bezorgen maar ik kreeg keurig twee keer een telefoontje over de bestelling en dat ze onderweg waren. En het wachten was het meer dan waard, het was echt heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liset
20 Juni 2022
Rudy Bannink
19 Juni 2022

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
17 Juni 2022

Was weer top!

Rob
10 Juni 2022
Judith Kappert
10 Juni 2022

Heerlijk vers, super lekker. Vooral met gefrituurde garnaal erg favoriet. Wij komen terug.

Jorieke Nijland
9 Juni 2022

Fantastische sushi, de beste van Rijssen en omstreken!

Patrick
6 Juni 2022

Wederom super vers en top kwaliteit, leuke actie een extra roll van het huis.

Liiset
5 Juni 2022

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geert
3 Juni 2022

Helemaal Perfect!!!

Bert
3 Juni 2022

Vriendelijk, vlot, uitstekende kwaliteit

Eva
30 Mai 2022

Super lekkere sushi en bijgerechten, snel geleverd. Goede service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
27 Mai 2022

Weer heerlijke sushi gegeten! Dragon en Sensai zijn echt fantastisch

Aranka
26 Mai 2022

Gewoon lekkere Sushi

Notter
14 Mai 2022

Heerlijke Shushi en snel geleverd in Notter!

A. Lindenberg
13 Mai 2022

Zoals altijd ook nu weer heerlijk Sushi. Prima service. Voor ons een echte aanrader!

M. Canters
8 Mai 2022

Vandaag heerlijke sushi gegeten. Alles was goed op smaak en super vers. Een echte traktatie en aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Liset
8 Mai 2022
Jolanda
7 Mai 2022

Top! Heerlijk gegeten.

Boernama
7 Mai 2022

De meneer die de sushi kwam bezorgen was erg vriendelijk. Ook hebben we niet lang hoeven wachten. De sushi viel ons helaas wel tegen. De avocado was niet rijp en hard en daardoor vonden we de sushi minder smakelijk. Hopelijk smaakt het de volgende keer weer beter!

Antwort von Wings Sushi

helaas heb je vandaag niet goed kunnen genieten van je sushi. Ik kom hier snel op terug Mvg Andy

Anoniem
7 Mai 2022

Heerlijke sushi. Deze keer de partybox besteld en wat was het lekker!

Esmee
6 Mai 2022

Heerlijke sushi, van genoten.

M van H
1 Mai 2022

Vers, vol van smaak, goed gevuld. Vooral die roll met garnaal en paling was heerlijk.

Marjan Volkers
1 Mai 2022

Zoals altijd weer heerlijke verse sushi

Jan Schuurman
24 April 2022

De site is in de afhandeling van de bestelling wat onduidelijk. De Home pagina laat nooit de vorige bestelling zien

Edje
18 April 2022

Heerlijke sushi! Meerdere geprobeerd in Rijssen en omgeving maar afgelopen week geproefd bij Old Fashioned en nu weer: gewoon goed!

Jan Boerman
16 April 2022

Heerlijk gegeten

Ellen
16 April 2022

Lekkere sushi, goede kwaliteit. De rolletjes vallen alleen wel snel uit elkaar

Debbie
13 April 2022

De sushi was weer heerlijk!

Arianne
12 April 2022

We hebben nog geen betere sushi gevonden! Het was heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G. Immink
10 April 2022

Beste Sushi uit de omgeving. Tijdje niet geweest maar gisteren weer genoten!

Bemer
7 April 2022

Was weer super!

Paalman
7 April 2022

Heerlijke sushi

Frank De Ruijter
3 April 2022

Super sushi en keurig op tijd bezorgt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alwin Smit
3 April 2022

Goede sushi klantvriendelijk

Frits Groothaar
2 April 2022

Zoals gebruikelijk erg smakelijk

Rob
2 April 2022

Het was weer fantastisch, de nieuwe variant graag vast in het assortiment nemen, erg lekker👍👍👍

Bertine
28 MĂ€rz 2022
Augin
27 MĂ€rz 2022
Roos
26 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi, leuke acties. Helemaal geweldig!

Sushi lover
26 MĂ€rz 2022
Jackelien Bruins
26 MĂ€rz 2022

De kwaliteit is top en de service ook! Geholpen door een spontane jongen die vrolijk en heel vriendelijk was.

Laura
26 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi! Altijd vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!

Bert Kamphuis
21 MĂ€rz 2022

Super vers

Mimmi
18 MĂ€rz 2022

Heerlijke Sushi en snelle bezorging!!!

Femke
11 MĂ€rz 2022

Super snelle bezorging altijd optijd! De sushi smaakte heerlijk!

Richard Voortman
7 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi, goede en snelle service 👌👍

Robert Pater
6 MĂ€rz 2022

Beste van heel twente.. zonder twijfel

Rob
6 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi rollen

IAM WS
6 MĂ€rz 2022

Een van de betere sushi die ik ooit heb gehad. Heerlijk vers en super mooi en nette opmaak van de sushi

Wilma
6 MĂ€rz 2022
Marjan
6 MĂ€rz 2022
Roos
5 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi en super leuke actie met gratis sensai rol

Riet Lindenberg
25 Februar 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten heel goede kwaliteit.

Remko
20 Februar 2022

Heel goed, de sojabonen hadden iets gaarder gemogen. Detail 
 Zeer goed al met al

Erna Nijland
19 Februar 2022

Super lekker

Mau
14 Februar 2022

Was heerlijk!

A.Pen
13 Februar 2022

Voor het eerst hier via internet besteld. Wonen elders in het land. Aangenaam verrast door de ontzettend attente medewerker, de sushi was vers, zag er mooi uit en smaakte fantastisch.

Ike
13 Februar 2022

Mooie presentatie, alles super vers, wat hoger in prijs maar wel top kwaliteit.

Rob
12 Februar 2022

Heerlijke sushi, op tijd alles klaar, makkelijk te bereiken. Top bedrijf om goede sushi te bestellen

Femy Nijland
12 Februar 2022

De sushi was super vers!!👍

Rianne
11 Februar 2022
Daphne
6 Februar 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi. Wellicht nog een optie in het menu maken om extra sojasaus te kunnen bestellen..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
5 Februar 2022

Heerlijke sushi!

Thea
29 Januar 2022
Rob roelofs
28 Januar 2022

Zoals altijd top

Petra Schipper
27 Januar 2022

Heerlijke sushi en aardige ontvangst. Weer een feestje

Maroescha
23 Januar 2022

Erg lekkere verse sushi!

Myrthe Pas
23 Januar 2022

sushi was echt lekker en leuke kok :)

Kelder
22 Januar 2022
Mark
22 Januar 2022

Blijft de beste in de omgeving.

Geert Visker
21 Januar 2022

Fantastisch genoten van de overheerlijke verse sushi en shasimi.

Eva
21 Januar 2022

Super!

Jan
20 Januar 2022
Harry van Brussel
18 Januar 2022

Het was weer super.

Willem Nijboer
17 Januar 2022

De sushi was heel smakelijk en de garnalen niet te vet, al met al erg genoten van de sushi. Bestelling kon keurig op tijd worden opgehaald en wat ik belangrijk vond is dat er gevraagd werd of ik er gember en het andere goedje erbij wilde hebben, ik gebruik dat niet en zo hoefde ik dat niet weg te gooien.

Marissa Voortman
16 Januar 2022
Leonie
15 Januar 2022
RBK
10 Januar 2022

Super lekker een verbeterpunt misschien om iets meer saus over de sushi te doen maar verder echt top!

Jacky
9 Januar 2022

Heeeeeerlijk

Gezinus Dangremond
9 Januar 2022

Overbodig eigenlijk voor een reactie altijd lekker,en supersnel bezorg,tot de volgende keer

Sjoerd
7 Januar 2022

Uitstekende sushi met goede ingrediënten en heerlijke smaakcombinaties. Daarnaast geen kunstmatig gekleurde toevoegingen, gewoon puur!

Hetty
7 Januar 2022
Onique
7 Januar 2022

Super mooie grote heerlijke sushi! Wij hebben bij onze bestelling vier andere sushi gekregen dan besteld, maar deze waren heerlijk!

Petra Schipper
6 Januar 2022

De sushi was heerlijk en de meneer in de winkel was zeer aardig en enthousiast. Hij noemde me bij de voornaam en controleerde de bestelling nog een keer. Alle lof !!! Chapeau

Mathijs
4 Januar 2022

Goede kwaliteit sushi, altijd netjes gemaakt.

Mark
2 Januar 2021
Lenie
31 Dezember 2021

Voortreffelijk

Wim Groenewegen
31 Dezember 2021

Keurig op tijd. Goed verzorgd. Prima kwaliteit.

Marian Siebers
31 Dezember 2021

Heerlijke party schaal!

Harold
25 Dezember 2021
Freie
25 Dezember 2021
Jet
21 Dezember 2021
Janwillem Sloof
19 Dezember 2021
Karin Tijhof
12 Dezember 2021

Vaak bij wing sushi besteld. Sushi is altijd goed van smaak. Echter in het verleden waren de porties groter dus nu krijg je minder sushi voor hetzelfde geld dus dat was een beetje jammer.

Roos
11 Dezember 2021

Heerlijke sushi

Marleen Schreurs
11 Dezember 2021

Heerlijke verse sashimi. Wasabi van juiste kwaliteit. Goede service. Ik werd gebeld over de tijd, nadat ze de bestelling later doorregen dan de aangegeven tijd. Netjes opgelost. Zeer vriendelijke en aangename eigenaar!

Anouk
5 Dezember 2021

Er was iets verkeerd bezorgd, maar het werd snel en heel netjes opgelost! Hele lekkere sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Femke
5 Dezember 2021

Bezorging was optijd! Beste sushi die ik ooit heb gehad! Amazing!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loes
4 Dezember 2021

De sushi waren top, heerlijk. Helaas waren er geen eetstokjes bij geleverd, de sojasaus miste ik ook.

Linda
4 Dezember 2021
Hendry Altena
3 Dezember 2021
Geert Visker
27 November 2021

Op uw website staat dat er bij een Supreme schaal geen paling (samurai) is, terwijl dat er wel bij geleverd wordt. Vind ik minder lekker.

Antwort von Wings Sushi

Beste Geert, Helaas een 3 ster. Daar wil ik graag op reageren. In de supreme schaal zit indd wel paling namelijk de dragon rol niet de (samurai) Ik heb de schaal persoonlijk gecontroleerd bij aflevering en alles klopte. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op met u. Mvg Andy

Mark
26 November 2021
Rob roelofs
26 November 2021
Jan Boeve
25 November 2021

Lekkere soushi en super lekkere loempia’s

Bas Achterhuis
22 November 2021
W
21 November 2021
JwS
20 November 2021
Brenda
20 November 2021

Heerlijk. Super vers. Maakt het feestje compleet

Arjan
20 November 2021
Wendy
19 November 2021

Was weer top !

Rachel
18 November 2021

Super kwaliteitđŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Harry van Brussel
15 November 2021

Weer super vers en onmunig lakker

Willeke
13 November 2021

Stipt op de afgesproken tijd bezorgd. En heerlijke sushi!

Dolien ter Brugge
8 November 2021
Gerry van Losser
7 November 2021

Top!

Jan Bak
7 November 2021

Zien er super verzorgd uit en zo smaken ze ook. Heel erg van genoten

Stefan
6 November 2021

Beste sushi van Nijverdal/Rijssen

Jw sloof
31 Oktober 2021
Bakkum
29 Oktober 2021

Sushi was op tijd klaar, zag er mooi uit en goed verpakt. Smaak was goed, maar de nasmaak was niet helemaal lekker. Sushi is wel aan te raden, maar voor echt goeie Sushi gaan we liever naar Almelo.

Roos
29 Oktober 2021

Heerlijke sushi en prachtig opgemaakte schalen!

Lichtenberg
26 Oktober 2021

Super

A.J. Mantel
25 Oktober 2021

Het was weer weergaloos lekker!

Snellink
22 Oktober 2021

Altijd weer verassend lekker!

Dommerholt
21 Oktober 2021
Monique
18 Oktober 2021

Heerlijke en heel mooi gemaakte sushi!

Marieke
17 Oktober 2021

Zag er zoals altijd top uit! Heerlijke verse sushi, super van genoten 😃

Thirza
16 Oktober 2021

Top!

Bannink
15 Oktober 2021

Zeer goed gedraaide smaakvolle sushi

Maureen
10 Oktober 2021

Heerlijk zoals altijd!

Roos
9 Oktober 2021

Heerlijke sushi en fantastische combinaties!

Marieke Meulman
8 Oktober 2021

Goede service, heerlijke sushi

Gillian
7 Oktober 2021

Super lekker en snel klaar!

Jochem
4 Oktober 2021

Complimenten. Het was erg lekker.

Gezinus Dangremond
3 Oktober 2021

Lekker zoals we van Winssushi gewend zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bemer
2 Oktober 2021

Wederom heerlijke sushi!

Broekman
26 September 2021

We zijn van uit Ommen naar Rijssen gereden voor deze sushi en we zouden het zo weer doen! Vijf sterren!!!

Belinda Fransen
24 September 2021
Eddy
11 September 2021

Top sushi. Vers, smakelijk, op tijd! Genoten!!

Karin
4 September 2021

Smaakte heerlijk

Rob
3 September 2021
Rachel
22 August 2021

Heerlijk!

Geeke
20 August 2021

Heerlijke verse sushi!!!!

Susan
19 August 2021

Sushi zoals sushi hoort te zijn. Heerlijk!

Anoniem
15 August 2021

Het is een stuk beter dan alle all you van wat sushi zaken, dat verschil proef je meteen! Maar het is tegenwoordig helaas wel een stuk minder dan hoe het eerst was :(.

bertkamphuis
9 August 2021

Heerlijk en super vers!

Patrick
31 Juli 2021

Zeer lekker en vers, vriendelijke bediening!

M. Lindenberg
31 Juli 2021

Zoals altijd was het weer super lekker.

Slig
30 Juli 2021

Prima kwaliteit

Henny Rikhof
30 Juli 2021

Was weer top!

Alwin
25 Juli 2021

Top kwaliteit was heerlijk

Jennifer Jansen
25 Juli 2021

Wederom heerlijk!

Te Bogt
23 Juli 2021

Wings blijft de beste! Top kwaliteit. Super vers en geweldig smaak. Complimenten👍

Sandra Verschoor
23 Juli 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Marjanne P
18 Juli 2021

Erg lekker, ook de nieuwe met kip!

Jeroen
18 Juli 2021

Elke keer weer heerlijk👍.

Karin
11 Juli 2021
Harry van Brussel
11 Juli 2021

Weer super lekkerrrrrrr .

Vlaar
10 Juli 2021

Lekkerste sushi!!!!

Merel
10 Juli 2021

Lekkere sushi en vriendelijk personeel

Wendy
27 Juni 2021

Was weer top!

Monique
27 Juni 2021

Supermooie, kleurrijke en heerlijke sushi! Top!

mark
26 Juni 2021

alweer heerlijk

Jan paalman
20 Juni 2021

Alles was weer super lekker en vers

Rineke
18 Juni 2021

Top Service altijd goed

Gerry
17 Juni 2021

Supervers en heerlijk.

J Paalman
14 Juni 2021

Altijd perfect, SUPER lekker en vers. Een 10

Anoniem
12 Juni 2021

Heerlijke sushi!

Alie
12 Juni 2021

Zag er prachtig uit en smaakte geweldig!

E. Hof
11 Juni 2021
Linda
6 Juni 2021

Heerlijke sushi, veel variatie. Alleen de boontjes vergeten te leveren, maar daar kan ik mee leven ;-)

Mirjam
12 November 2020

Sushi was ergg lekker!! Echt een aanrader!

Inge
8 November 2020

Super lekkere sushi! Kan geen betere tent opnoemen.

MvEs
8 November 2020
I. Meulman
8 November 2020

De sushi was helemaal top! Hebben er enorm van genoten.

Poortman
8 November 2020
Marja Miskotte Ros
6 November 2020

We hebben heerlijk genoten!

Erwin Kuipers
2 November 2020

Ik had alleen Sashimi Zalm i.p.v. de bestelde Tonijn. Maar verder was het weer top !

Marleen
31 Oktober 2020
Jaap Pegtol
31 Oktober 2020

Zoals gewoonlijk super top in orde

J Barneveld
31 Oktober 2020

Beste Sushi afhaal in de regio.

Erik
30 Oktober 2020

Door een tip van een collega ook eens een bestelling geplaatst. We hebben GENOTEN! Heerlijke smaken en super kwaliteit. Alles stond prima klaar op de afgesproken tijd. Echt een aanraden voor een Sushi Sashimi afhaal diner. DOEN!

Alice
30 Oktober 2020

Ik raad iedereen aan om sushi te bestellen bij Wings Sushi. Ook dit keer was het weer super lekker en als je jouw dieetwensen aangeeft probeert hij je hierin altijd te bedienen. Toppers, altijd!

Snippert Rentmeesters B.V.
29 Oktober 2020

Het was helemaal top. Eigenlijk zou er een workshop gegeven moeten worden. Dit moet gedeeld worden :). Vermenigvuldigen door te delen!

J. Zandvoort
28 Oktober 2020

Sushi zoals het hoort! Heerlijk 👌😍

NG
28 Oktober 2020

Als het mogelijk was, dan had ik minder dan 1 ster gegeven. Sushi was erg plakkerig en slap, rijst was niet goed. Gefrituurde garnalen waren zowat aangebrand en erg hard (slechte olie/vet?). Helft van het eten weggegooid.

Samsen
26 Oktober 2020

Heerlijke sushi!

Mau
26 Oktober 2020

Topp as always!

Vlaar
25 Oktober 2020

HĂ©Ă©rlijke sushi, alleen jammer dat er geen stokjes bijgeleverd waren

Ruth Bouwmeester
25 Oktober 2020

Erg goed!

Jeanine
25 Oktober 2020

Super lekker!!

Dylan timmerman
25 Oktober 2020

Top top top Super lekkerrrrr

Simone
24 Oktober 2020

Fantastisch lekker!!

Miranda
23 Oktober 2020

Blijft de lekkerste sushi van heel Twente!!! Wederom genieten!!

Janwillem
22 Oktober 2020
De Vries
21 Oktober 2020

Heerlijk. Volgende vakantie gaan we zeker weer bestellen.

Fred
19 Oktober 2020

Heerlijk gegeten. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs.

Michelle
19 Oktober 2020

Super lekkere sushi, al meerdere keren besteld en de kwaliteit blijft top!

Kris
18 Oktober 2020

Heerlijk! Goed voor elkaar!

MĂĄxime Vossebeld
18 Oktober 2020

De sushi was heerlijk! We hebben er erg van genoten. Wel hebben wij de extra saus die wij besteld hadden, helaas niet meegekregen.

Fam. Klees
18 Oktober 2020

We bestelden 2 verschillende schalen sushi voor totaal 7 personen. We hebben 3 kwartier langer moeten wachten maar werden van te voren netjes telefonisch ingelicht. En het was het wachten meer dan waard de Sushi was voortreffelijk! Ook kregen we van Wing wat heerlijk hapjes als compensatie voor het wachten. We hebben genoten. Thanks!

Tammy Harbers
18 Oktober 2020

Het was weer Superlekker😋

Patrick
18 Oktober 2020
Roos
17 Oktober 2020

Geweldig sushi! Heerlijk van smaak, lekker vers. De sushi van Wings is de lekkerste die ik ooit heb gegeten!

Marjanne Pastoor
17 Oktober 2020

Heerlijke, verse sushi. Voor het eerst de eggie-rol gegeten: ook heerlijk!!

E W
16 Oktober 2020

Top!

Hendry Altena
16 Oktober 2020

Prima service en goede kwaliteit eten.

Nadia
16 Oktober 2020

Heerlijk van smaak, alleen viel het wel erg uit elkaar. Vind de prijs wel aan de hoge kant

Patrick van de Riet
11 Oktober 2020

Heerlijke sushi gehad. De beste in de regio!

MH
10 Oktober 2020

Heerlijk gegeten. En lekker vers

Janny wietsma
9 Oktober 2020

Het was heel lekker vanavond. We hebben gesmuld.

Willy
7 Oktober 2020

Heerlijk genoten. Bijzondere lekkere hapjes.

Alberts
3 Oktober 2020

Het was heerlijk!!

Wilma
1 Oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Zandvoort
28 September 2020

Het was weer super lekker vers hebben genoten van alle lekkers bedankt wing

Nessaakl
27 September 2020
Elles
27 September 2020
Martijn
18 September 2020

Bestellen ging erg makkelijk, op de aangegeven tijd lag de sushi klaar. De Sushi was heerlijk en van erg hoge kwaliteit!

Mathijn
14 September 2020

TopđŸ‘đŸœ

Hofrichter
14 September 2020

Geweldig

Nick van L
12 September 2020

Top!

Gert Jan Harbers
9 September 2020

Heerlijk zoals altijd!

Mirjam
7 September 2020

Prima sushi. Wij hadden partyschaal A. Lekker gevarieerd en alles smaakte goed en vers.

Rudy Dam Wichers
31 August 2020

Heerlijk, zoals altijd.

Evelien
30 August 2020

Erg lekker! Vers gemaakt.

Esther Dommerholt
30 August 2020
Janel
30 August 2020

De service bij Wings is top. Altijd vriendelijk en op tijd klaar. De sushi is altijd vers en mega mega lekker!

Carmen
30 August 2020

TOP!

Tiemen
26 August 2020

Het was precies op de afgesproken tijd klaar en de sushi was heerlijk

LW
26 August 2020

Heerlijk !! Die met paling voor het eerst gehad. Fantastisch. Verder alles zoals gewoonlijk. Veruit de beste sushi die ik heb gehad. Complimenten

Gezinus
21 August 2020

Smaakte weer goed,zoals altijd

Cyrille Marsman
16 August 2020

Het was zoals altijd: heerlijk & genieten!

Anja Schluter
16 August 2020

Het was weer top!

W&P
15 August 2020

Weer een heerlijke sushi box! Erg lekker en super kwaliteit.

C.
30 Juli 2020
siebers
26 Juli 2020
Hermie
26 Juli 2020

De sushi was heerlijk en heel netjes verpakt

Henny Rikhof
25 Juli 2020

Het was weer goede kwaliteit Sushi!

Marloes
25 Juli 2020
Roos
23 Juli 2020

Geweldige sushi!

Peter
22 Juli 2020
Jan Boerman
20 Juli 2020

Super lekker gewoon hier blijven

Harry van Brussel
18 Juli 2020

Al weer super lekker.

Wouter
18 Juli 2020

Heerlijke sushi

Rik
13 Juli 2020

Heerlijke sushi van een topkok!

Mark Alferink
13 Juli 2020

Very nice as always

Visker
13 Juli 2020

Was weer als vanouds! Heerlijk en heel vers!

Robert Waanders
10 Juli 2020

Voor het eerst afgehaald hier na een tip van een collega. Aanrader! Echt heerlijk! Ik kom zeker terug.

Ingrid
10 Juli 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, beste sushi uit de omgeving!

Lescher
3 Juli 2020

Het was erg lekker en zag er mooi uit. Alleen erg jammer dat de Maki sushi uit elkaar viel. De zeewierrand sloot niet aan. Dat eet lastig omdat de rijst en bv komkommer er dan ook uitviel....

Natasja
29 Juni 2020
Brandriet van Burkum
29 Juni 2020

Bijzonder lekker en vers weer! Top! Stukjes mogen wel iets kleiner om dit nog een beetje netjes in je mond te krijgen

H.Meulenbeld
28 Juni 2020

Altijd fantastisch en goede kwaliteit

Niels
28 Juni 2020

Smaak en opmaak van de sushi is geweldig. Echter vind ik de rollen wel altijd wat slap, en snel uit elkaar vallen.

Rauwerda
25 Juni 2020

Erg lekker đŸ„°

Anouk Dannenberg
25 Juni 2020

Beste sushi ever

Brinks
24 Juni 2020
Raoul Teeuwen
22 Juni 2020

Altijd een feestje, sushi van Wings. Kost meer dan bij de all-you-can-eat-achtige oplossingen, maar you get what you pay for.

Alieke
14 Juni 2020

Het was heerlijk

Tom
13 Juni 2020

Zeer goed!

Zandvoort
13 Juni 2020

We hebben er weer van genoten 😋😋

DBoontjes
7 Juni 2020

Echt de lekkerste!

Judith meulman
7 Juni 2020

Heerlijk gegeten in huis samen met de buurtjes . het smaakte heerlijk en als het goedkoper was zou je het wat vaker kunnen doen ipv 1 keer per half jaar.

A. Lindenberg
7 Juni 2020

Zoals altijd kwaliteit van de bovenste plank.Heerlijk op samen langzaam op een zaterdagavond op te peuzelen. Wel viel ons op dat deze keer dat of een ander soort rijst gebruikt is of wat losser gerold dan anders?

Patrick ter Brugge
2 Juni 2020
Geert Visker
1 Juni 2020

Super lekker. Beter dan alle concurrenten van Holten tot aan Enschede!

Elkink
29 Mai 2020
Anne en Lotte
25 Mai 2020

BESTE SUSHI EVER!!! Serieus. Wat lekker! Wij (zussen) zijn al jaren groot fan. Kakelvers allemaal. Daar kan geen restaurant tegenop! Wings Sushi is the best!

Loes
25 Mai 2020

Prima kwaliteit, heerlijk gegeten. Zelfs mijn man was lovend terwijl hij niet sushi-minded is

Marian
25 Mai 2020

Wat kun je anders zeggen dan,...Top sushi!

Meike
23 Mai 2020

Ge-nie-ten!!!

Dinant
22 Mai 2020

Weer eens geprobeerd en ja hoor, nog steeds de allerbeste sushi in de wijde omtrek! Echt top.

Aron
18 Mai 2020

De beste sushi in de omgeving! Vooral de Sensai rol is perfect

Daniëlle
18 Mai 2020

Heel vers, echt lekker!

Lineke
18 Mai 2020
Thomas Leus
15 Mai 2020
Erna Kroese
15 Mai 2020

Super lekkere sushi’s!! Genoten en op goede temperatuur 👌

Viola
15 Mai 2020

Het was weer heerlijk! Beste sushi van Rijssen!!

Monique
10 Mai 2020

Makkelijk te bestellen. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. En het smaakte heerlijk!!

A. Schluter
9 Mai 2020

Alles, zoals gewoonlijk super behalve de fresh tuna. Er zaten harde witte stukken in die jiet te eten waren. Nog nooit eerder gehad bij jullie.

Vanity Marsman
8 Mai 2020

Wederom geweldig! "thanks!

Hugo
8 Mai 2020

We hadden Wings choice box A en een halve box D voor 2 volvassen en een kind. Ruim voldoende 48 stuks. Het afhalen liep prima even naar Almelo gereden en eet smakelijk. Het was erg goed , vers , goed van smaak en uitstekende sushirijst. Wij komen zeker terug.