Bewertungen von Wings Sushi Rijssen

Neue Beurteilungen

5.0
Annemiek
15 Juni 2024

Heerlijke sushi en sashimi, heel vriendelijk personeel.

R.Rorije
12 Juni 2024

Was voor ons de eerste keer, maar was erg lekker;dus zeker niet de laatste keer!👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry Van Brussel
9 Juni 2024

Weer heerlijke pokebowl gegeten, top

Rosanne
8 Juni 2024

Weer heerlijke sushi

Annemieke
6 Juni 2024

Erg goed en tijdige bezorging!

Anoniem
6 Juni 2024
M
1 Juni 2024
Anoniem
31 Mai 2024

Heerlijk!

Anoniem
30 Mai 2024
Heide
26 Mai 2024
Anoniem
25 Mai 2024
Anoniem
23 Mai 2024
Liesbeth
20 Mai 2024

Verse en lekkere sushi, ik miste alleen mijn favoriete tonijn sushi en had ipv de tonijn een minder lekkere in mn box zitten. Ik denk dat ik box D heb gekregen ipv E. Anders zekers 5 sterren gegeven

Antwort von Wings Sushi

Dag Liesbeth, wat jammer dat je je favoriete sushi hebt gemist! Helaas hebben wij inderdaad een leesfout gemaakt bij het bereiden van je bestelling. Wij nemen contact met je op om tot een oplossing te komen! :)

Nadine
20 Mai 2024

Weer ontzettend lekker!! Snelle levering, helemaal top!

Rosanne
20 Mai 2024

Heerlijke sushi

Marielle Brinks
20 Mai 2024

Heerlijke sushi, smaakte erg goed, warme producten ook goed warm, en netjes optijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anouk
19 Mai 2024
Heide
19 Mai 2024
Daniëlle
13 Mai 2024

Heerlijk zoals altijd! Je proeft gewoon dat het vers is, het is altijd weer genieten met de sushi van Wings.

Bert.
13 Mai 2024

Het eten was erg lekker, uitstekende service bij het ophalen en relatief snel en op tijd klaar.

Heleen Harbers
10 Mai 2024
Rick
7 Mai 2024

Ik heb onlangs sushi afgehaald bij Wings Sushi die mijn verwachtingen echt overtrof. De sushi was buitengewoon vers, elk stuk leek met zorg en precisie gemaakt. De smaken waren levendig en de vis was van de hoogste kwaliteit, en smolt perfect in de mond. Wat de ervaring nog aangenamer maakte, was de vriendelijke en efficiënte service. Het personeel was snel om te helpen, zorgde ervoor dat de bestelling correct was en op tijd klaar. Over het geheel genomen was deze afhaalervaring een perfecte combinatie van culinaire vaardigheid en klantenservice, waardoor het een must-try is voor elke sushiliefhebber. Zeer aanbevolen!

Dinand
5 Mai 2024

Lekkere sushi, en goed bezorgd. Top

Amber
4 Mai 2024

Erg nette zaak, sociaal en net personeel

Marjanne
3 Mai 2024
Anoniem
3 Mai 2024
Heide
2 Mai 2024

De lekkerste meest verse en met liefde voor het vak gemaakte sushi van Oost Nederland.

Marlies
29 April 2024

Op tijd klaar, slechts 3 minuutjes wachten en heerlijk!

Heide
28 April 2024
Heide
28 April 2024
Remco
27 April 2024
Heide
25 April 2024

Heerlijke super verse sushi!

Nic
20 April 2024

Heerlijke sushi. Vers. Ik vind de variatieboxen echt top.

Maarten
20 April 2024

Was lekkere sushi en vriendelijk personeel.

Heide
18 April 2024

Heerlijk en de garnalen waren nu echt heel goed warm.

Mp
14 April 2024
Heide
14 April 2024

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis
11 April 2024

Voor de eerste keer hier besteld en wij zijn erg enthousiast. De sushi zag er mooi uit, smaakte heerlijk en was vers. Wij komen zeker terug!

Marjanne P
7 April 2024
Nicole
6 April 2024

Heerlijke verse sushi en perfect op tijd bezorgd. Gelukkig bezorgen ze weer in enter nu! đŸ€©đŸ€©đŸ€©

Roos
5 April 2024

Weet heerlijke sushi zoals altijd!

Anoniem
4 April 2024
Karin
1 April 2024

Top service en heerlijke sushi !

Gerinde
31 MĂ€rz 2024

Zoals altijd top!

Erwin
29 MĂ€rz 2024

De smaak was oké, de structuur minder. De rijst had niet de juiste gaarheid en de sushi viel makkelijk uit elkaar

Heide
23 MĂ€rz 2024
Heide
22 MĂ€rz 2024
Birkan
18 MĂ€rz 2024
Mandy
16 MĂ€rz 2024

Ontzettend lekker en goede kwaliteit! Heel klantvriendelijk.

Mau
16 MĂ€rz 2024

Pokebowl was heerlijk!

Harry Van Brussel
10 MĂ€rz 2024

2 heerlijke Poké Bowls gegeten , super lekker.

Gezinus Dangremond
9 MĂ€rz 2024

Vandaag PokéBowls gehad,eerste keer,en dat is net zo lekker dan sushi,aanrader 100%

Heide
9 MĂ€rz 2024
Heide
3 MĂ€rz 2024
MP
3 MĂ€rz 2024

Altijd goede kwaliteit. Veruit de beste sushi en pokébowls in Rijssen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heide
2 MĂ€rz 2024
Renata
2 MĂ€rz 2024

Super lekker

Peter Strijbosch
2 MĂ€rz 2024

Heerlijk eten en goede kwaliteit

Heide
1 MĂ€rz 2024
J. Bakhuis
25 Februar 2024

Prima verzorgd / heerlijke sushi

Heide
25 Februar 2024
Heide
24 Februar 2024
Heide
23 Februar 2024

De beste!

Mandy
18 Februar 2024

Super lekkere verse sushi en ontzettend goede kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ashley
18 Februar 2024

Vriendelijk personeel & erg lekkere sushi!

John
18 Februar 2024

Altijd weer lekker. Nette kerel ook.

Daan
17 Februar 2024

Zoals altijd weer prima!

Heide
17 Februar 2024
Linda Otten
17 Februar 2024

Heerlijke verse sushi!

Gillian
16 Februar 2024

Super lekkere sushi

Heide
16 Februar 2024
Nowy
16 Februar 2024
Heide
15 Februar 2024

Gewoon de beste!

Tamara
15 Februar 2024

Heerlijke sushi! Ideaal als je op vakantie bent bij Landal Elsgraven!

Loes
15 Februar 2024
Renata
10 Februar 2024

Super lekker

Heide
9 Februar 2024

Top.

Heide
8 Februar 2024

Heerlijk!

Heideu
2 Februar 2024

De heerlijkste verse sushi van Overijssel!

Heide
28 Januar 2024

De lekkerste sushi van het Oosten.....de aardigste bestellers van de wereld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marielle
27 Januar 2024

Heerlijk!

Notter
27 Januar 2024

Top dat jullie hier weer bezorgen! De beste sushi 💕

Heide
26 Januar 2024

Elke keer weer verrast hoe heerlijk de sushi en warme gerechtjes zijn.

Angelo
25 Januar 2024

Geweldig. Heerlijk. Topkwaliteit sushi. En ook de warme snacks zijn goddelijk. The best.

Heide
25 Januar 2024

Met je ogen dicht geniet van de lekkerste sushi van Twente en wijde omgeving.

Roos
20 Januar 2024

Heerlijke sushi en goede service!

D
19 Januar 2024

Geweldige en heerlijk verse sushi!

Heide
19 Januar 2024

Gruwelijk lekker!

Heide
18 Januar 2024

Gewoon de aller lekkerste verse sushi van Oost Nederland.

Heide
15 Januar 2024

Zulke heerlijk sushi. Super vers traan de slablaadjes toe, en je ziet dat het met liefde voor het vak gemaakt is. Iedereen die echt lekker sushi wil eten raad ik aan om hier te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole
11 Januar 2024

Heerlijke pokebowl, heel erg vers en smaakvol

Heide
11 Januar 2024

Gewoon de aller lekkerste sushi!

Ronald
6 Januar 2024

Het was heerlijk! Alles is opgegeten

Ar
5 Januar 2024

De smaak van de verschillende sushi was een beetje vlak. Het leek veel op elkaar. Wij zullen hier niet meer bestellen. De bezorging was snel en vriendelijk.

Rianne
5 Januar 2024

Heerlijke sushi, hele vriendelijke verkoper, 1 artikel wat ik besteld heb was er helaas niet. Geeft in overleg met mij wat anders gemaakt en kreeg hierdoor ook iets meer.

Heide
4 Januar 2024

Elke keer weer verrast hoe vers en lekker deze sushi is.

Te Bogt
31 Dezember 2023

De beste dankjewel!

M&M
31 Dezember 2023

Wij hebben weer genoten, het was heerlijk!

Celestine
31 Dezember 2023

Zeldzaam, goede sushi in onze regio

Daan
31 Dezember 2023