Beoordelingen van Wings Sushi Rijssen

Recente recensies

5.0
Liesbeth
20 mei 2024

Verse en lekkere sushi, ik miste alleen mijn favoriete tonijn sushi en had ipv de tonijn een minder lekkere in mn box zitten. Ik denk dat ik box D heb gekregen ipv E. Anders zekers 5 sterren gegeven

Reactie van Wings Sushi

Dag Liesbeth, wat jammer dat je je favoriete sushi hebt gemist! Helaas hebben wij inderdaad een leesfout gemaakt bij het bereiden van je bestelling. Wij nemen contact met je op om tot een oplossing te komen! :)

Nadine
20 mei 2024

Weer ontzettend lekker!! Snelle levering, helemaal top!

Rosanne
20 mei 2024

Heerlijke sushi

Marielle Brinks
20 mei 2024

Heerlijke sushi, smaakte erg goed, warme producten ook goed warm, en netjes optijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
19 mei 2024
Heide
19 mei 2024
Daniëlle
13 mei 2024

Heerlijk zoals altijd! Je proeft gewoon dat het vers is, het is altijd weer genieten met de sushi van Wings.

Bert.
13 mei 2024

Het eten was erg lekker, uitstekende service bij het ophalen en relatief snel en op tijd klaar.

Heleen Harbers
10 mei 2024
Rick
7 mei 2024

Ik heb onlangs sushi afgehaald bij Wings Sushi die mijn verwachtingen echt overtrof. De sushi was buitengewoon vers, elk stuk leek met zorg en precisie gemaakt. De smaken waren levendig en de vis was van de hoogste kwaliteit, en smolt perfect in de mond. Wat de ervaring nog aangenamer maakte, was de vriendelijke en efficiënte service. Het personeel was snel om te helpen, zorgde ervoor dat de bestelling correct was en op tijd klaar. Over het geheel genomen was deze afhaalervaring een perfecte combinatie van culinaire vaardigheid en klantenservice, waardoor het een must-try is voor elke sushiliefhebber. Zeer aanbevolen!

Dinand
5 mei 2024

Lekkere sushi, en goed bezorgd. Top

Amber
4 mei 2024

Erg nette zaak, sociaal en net personeel

Marjanne
3 mei 2024
Anoniem
3 mei 2024
Heide
2 mei 2024

De lekkerste meest verse en met liefde voor het vak gemaakte sushi van Oost Nederland.

Marlies
29 april 2024

Op tijd klaar, slechts 3 minuutjes wachten en heerlijk!

Heide
28 april 2024
Heide
28 april 2024
Remco
27 april 2024
Heide
25 april 2024

Heerlijke super verse sushi!

Nic
20 april 2024

Heerlijke sushi. Vers. Ik vind de variatieboxen echt top.

Maarten
20 april 2024

Was lekkere sushi en vriendelijk personeel.

Heide
18 april 2024

Heerlijk en de garnalen waren nu echt heel goed warm.

Mp
14 april 2024
Heide
14 april 2024

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
11 april 2024

Voor de eerste keer hier besteld en wij zijn erg enthousiast. De sushi zag er mooi uit, smaakte heerlijk en was vers. Wij komen zeker terug!

Marjanne P
7 april 2024
Nicole
6 april 2024

Heerlijke verse sushi en perfect op tijd bezorgd. Gelukkig bezorgen ze weer in enter nu! 🤩🤩🤩

Roos
5 april 2024

Weet heerlijke sushi zoals altijd!

Anoniem
4 april 2024
Karin
1 april 2024

Top service en heerlijke sushi !

Gerinde
31 maart 2024

Zoals altijd top!

Erwin
29 maart 2024

De smaak was oké, de structuur minder. De rijst had niet de juiste gaarheid en de sushi viel makkelijk uit elkaar

Heide
23 maart 2024
Heide
22 maart 2024
Birkan
18 maart 2024
Mandy
16 maart 2024

Ontzettend lekker en goede kwaliteit! Heel klantvriendelijk.

Mau
16 maart 2024

Pokebowl was heerlijk!

Harry Van Brussel
10 maart 2024

2 heerlijke Poké Bowls gegeten , super lekker.

Gezinus Dangremond
9 maart 2024

Vandaag PokéBowls gehad,eerste keer,en dat is net zo lekker dan sushi,aanrader 100%

Heide
9 maart 2024
Heide
3 maart 2024
MP
3 maart 2024

Altijd goede kwaliteit. Veruit de beste sushi en pokébowls in Rijssen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heide
2 maart 2024
Renata
2 maart 2024

Super lekker

Peter Strijbosch
2 maart 2024

Heerlijk eten en goede kwaliteit

Heide
1 maart 2024
J. Bakhuis
25 februari 2024

Prima verzorgd / heerlijke sushi

Heide
25 februari 2024
Heide
24 februari 2024
Heide
23 februari 2024

De beste!

Mandy
18 februari 2024

Super lekkere verse sushi en ontzettend goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
18 februari 2024

Vriendelijk personeel & erg lekkere sushi!

John
18 februari 2024

Altijd weer lekker. Nette kerel ook.

Daan
17 februari 2024

Zoals altijd weer prima!

Heide
17 februari 2024
Linda Otten
17 februari 2024

Heerlijke verse sushi!

Gillian
16 februari 2024

Super lekkere sushi

Heide
16 februari 2024
Nowy
16 februari 2024
Heide
15 februari 2024

Gewoon de beste!

Tamara
15 februari 2024

Heerlijke sushi! Ideaal als je op vakantie bent bij Landal Elsgraven!

Loes
15 februari 2024
Renata
10 februari 2024

Super lekker

Heide
9 februari 2024

Top.

Heide
8 februari 2024

Heerlijk!

Heideu
2 februari 2024

De heerlijkste verse sushi van Overijssel!

Heide
28 januari 2024

De lekkerste sushi van het Oosten.....de aardigste bestellers van de wereld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
27 januari 2024

Heerlijk!

Notter
27 januari 2024

Top dat jullie hier weer bezorgen! De beste sushi 💕

Heide
26 januari 2024

Elke keer weer verrast hoe heerlijk de sushi en warme gerechtjes zijn.

Angelo
25 januari 2024

Geweldig. Heerlijk. Topkwaliteit sushi. En ook de warme snacks zijn goddelijk. The best.

Heide
25 januari 2024

Met je ogen dicht geniet van de lekkerste sushi van Twente en wijde omgeving.

Roos
20 januari 2024

Heerlijke sushi en goede service!

D
19 januari 2024

Geweldige en heerlijk verse sushi!

Heide
19 januari 2024

Gruwelijk lekker!

Heide
18 januari 2024

Gewoon de aller lekkerste verse sushi van Oost Nederland.

Heide
15 januari 2024

Zulke heerlijk sushi. Super vers traan de slablaadjes toe, en je ziet dat het met liefde voor het vak gemaakt is. Iedereen die echt lekker sushi wil eten raad ik aan om hier te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
11 januari 2024

Heerlijke pokebowl, heel erg vers en smaakvol

Heide
11 januari 2024

Gewoon de aller lekkerste sushi!

Ronald
6 januari 2024

Het was heerlijk! Alles is opgegeten

Ar
5 januari 2024

De smaak van de verschillende sushi was een beetje vlak. Het leek veel op elkaar. Wij zullen hier niet meer bestellen. De bezorging was snel en vriendelijk.

Rianne
5 januari 2024

Heerlijke sushi, hele vriendelijke verkoper, 1 artikel wat ik besteld heb was er helaas niet. Geeft in overleg met mij wat anders gemaakt en kreeg hierdoor ook iets meer.

Heide
4 januari 2024

Elke keer weer verrast hoe vers en lekker deze sushi is.

Te Bogt
31 december 2023

De beste dankjewel!

M&M
31 december 2023

Wij hebben weer genoten, het was heerlijk!

Celestine
31 december 2023

Zeldzaam, goede sushi in onze regio

Daan
31 december 2023
Riet Lindenberg
30 december 2023

Vandaag weer Sushi gehaald bij Wings. Zoals altijd ook vandaag weer heerlijk gegeten, goede kwaliteit en vriendelijke bediening. Kortom, een echte aanrader!!

Heide
30 december 2023

Gewoon de aller beste en lekkerste sushi van Oost Nederland. Kreeg zomaar extra zalm en tonijn.....zo lief!

Svetlana de Bakker-Korotina
29 december 2023

Super lekker!

Heide
29 december 2023

Echt ongelovelijk lekkere sushi en de meest aardige bezorger die je maar kunt bedenken!

Monique
27 december 2023

Alles was zoals altijd weer heerlijk en goed voor elkaar!

Rianne
27 december 2023
Joke Bakhuis
27 december 2023

Bestelling plaatsen ging vlot via de site. Was bijna klaar toen ik deze kwam ophalen. De sushi smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Manon
25 december 2023

Suuuper lekkere en verse sushi. De beste in de omgeving van Deventer/Markelo/Rijssen-Holten! Een aanrader en zeker de moeite waard om iets verder voor te rijden!

Frits Groothaar
24 december 2023

super goed en smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
22 december 2023

De sushi is altijd goed en het bezorgen snel. Wing is veruit de beste in de omgeving!

Annette Nijhof
22 december 2023

Het was super, zeer tevreden!

Heide
21 december 2023

Heerlijk!